Team

Nanny

Drijvende kracht achter Gemm’s Fashion is Nanny van der Poel, zij is verantwoordelijk voor de commerciele zaken, marketing, sales en alle andere aspecten die nodig zijn om een goed bedrijf te runnen. Gemm’s Fashion draagt zorg voor mode van deze tijd met hoogstaande producten en gerenommeerde merken. Bij Nanny geldt stijl en allure, dat is waar Gemm’s Fashion voor staat. Hierbij horen persoonlijke service, uitstekende informatie, prijs versus kwaliteit en dit alles gecombineerd met de fijne dingen van het leven namelijk gezelligheid en passie.

Tanja

Tanja is op haar eigen manier en met haar eigen inbreng een zeer welkome aanvulling bij Gemm’s Fashion. Ze heeft 3 jaar mode ervaring en een jarenlange ervaring in de horeca, en daardoor een erg hoge klantgerichtheid en service. Haar zelfstandigheid, gevoel voor “stijl en mode” maken haar een “aanwinst”. Tanja is een vrouw met een eigen visie en kan goed combineren, wat maakt dat klanten graag met haar werken.

Nancy

Nancy is alweer 17 jaar op zeer enthousiaste wijze werkzaam bij Gemm’s Fashion. Ze heeft de juiste uitstraling, geeft uitstekende informatie, persoonlijke service en advies. Haar grote betrokkenheid en klantgerichtheid maken haar “een topper”. Nancy is daarbij een mensenmens met het “mode”hart op de juiste plaats waar klanten graag voor terugkomen.

Karin

Karin heeft veel ervaring in de modebranche. En is een extra in ons team. Door haar inbreng hebben we kunnen inspelen op de steeds groter wordende vraag naar service en klantgerichtheid.

Chat openen