Over Gemm’s

22 jaar Gemm’s Fashion

Over ons

Ons hart ligt bij mooie stoffen, bijzondere kleuren en mensen die een passie hebben zoals wij  die hebben.
gemm's fashion
gemm's fashion

 Gemm’s Fashion bestaat tweeëntwintig jaar. Eigenaresse Nanny van der Poel spreekt van tweeëntwintig jaar “topsport”. Niet omdat het zware jaren waren, maar omdat topsporters ook uitblinken door hun passie en liefde voor het vak. Bij Gemm’s Fashion is het precies zo, ook na meer dan twintig jaar.

Gemm’s Fashion houdt van mode, van kleuren en van stoffen, maar ook van details en een klantervaring die “normaal” winkelen ver overstijgt. En hoewel Nanny van der Poel al tweeëntwintig jaar de wind onder de vleugels van Gemm’s Fashion is wil ze absoluut niet met alle eer gaan strijken.

“Ik heb een dreamteam, zonder Nancy, Tanja en Karin kan ik het niet. De modebranche is altijd in beweging en verandert altijd. Bij Gemm’s Fashion vinden klanten al meer dan twintig jaar hun inspiratie. Dat inspireren is voor Gemm’s Fashion een soort tweede natuur.

We vinden overal inspiratie. We volgen alle sociale media en laten ons daar inspireren, maar doen ook ideeën op als we op reis zijn of gaan inkopen. Ons hart ligt bij mooie stoffen, bijzondere kleuren en mensen die een passie hebben zoals wij die hebben. Kunstenaars die bijzondere patronen maken, ontwerpers als Jan Taminiau, daarvan kunnen we vreselijk genieten.

Ik doe wat ik doe met liefde, mijn dreamteam heeft diezelfde passie en we willen dat onze klanten dat terugzien in de winkel. We hopen, dat we in die twintig jaar veel dames hebben aangestoken met ons enthousiasme. Eigenlijk weten we  dat wel zeker, en dat inspireert nog meer!”

Gemm's Fashion

Chat openen